Template 001

Template nr. 001

Template 002
Template nr. 002
Template 003

Template nr. 003

Template 004

Template nr. 004

Template 005

Template nr. 005

Template 006

Template nr. 006

Een professioneel CV om indruk te maken op recruiters en potentiële werkgevers

Bij een sollicitatieproces heb je een curriculum vitae (CV) nodig. Om op te vallen in deze zeer competitieve arbeidsmarkt is het belangrijk dat jouw CV een professionele uitstraling heeft.
Het belang van een CV wordt steeds groter binnen de selectieprocedure en omdat vaak slechts een klein percentage van de CV’s door de eerste ronde komt, is het essentieel dat jouw CV eruit springt.

Hoe kan ik jou helpen met het professionaliseren van je CV?
   1. Vormgeving; door het presenteren van jouw CV in een aantrekkelijke, professionele en trendy lay-out
   2. Inhoudelijk; door het geven van tips en feedback over de inhoud.

Hoe werkt het?
Je kunt kiezen uit verschillende door mij ontworpen sjablonen.
Wil je een uniek sjabloon? Dit is in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Ik zorg ervoor dat de informatie uit jouw CV in het door jou gekozen sjabloon wordt verwerkt.
In tegenstelling tot andere CV-sjablonen op internet, regel ik dat alles er netjes in komt te staan. Je hoeft dus niet zelf met een sjabloon aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is jouw input aanleveren en zorgeloos wachten op het resultaat.

Jij bepaalt de taal van jouw CV. Ik heb verschillende versies in het Nederlands, in het Spaans en in het Engels beschikbaar.
Ik geef je desgewenst ook feedback en tips over de inhoud van je CV. We weten allemaal dat het maken van een CV best lastig is. Feedback is daarom heel waardevol. Uiteraard ben je altijd vrij om aan te geven dat je geen tips en/of feedback wilt.
Je krijgt van mij je CV in PDF-formaat retour, in het door jou gekozen sjabloon. Je ontvangt jouw nieuwe CV binnen 3 werkdagen nadat ik jouw verzoek heb ontvangen. Deze tijdslijnen zijn afhankelijk van eventuele wijzigingen en/of het verwerken van tips en feedback. Spoedverzoeken in overleg.

Wat kost het?
Als je kiest voor een bestaand sjabloon (incl. feedback), dan betaal je EUR 39,95 (incl. BTW). Bij een bestaand sjabloon is het mogelijk om kosteloos andere kleuren te kiezen.
Als je een uniek design wilt hebben, kan ik een CV op maat maken. De kosten hiervan zijn EUR 79,95 (incl. BTW).
Een CV is een levend document. Na een poosje kunnen er wijzigingen nodig zijn en zal je CV geactualiseerd moeten worden. Denk aan een nieuwe baan, extra opleidingen, etc. Wijzigingen in een bestaand document kosten per verzoek EUR 10,00 (incl. BTW).
Als het gaat om hele grote aanpassingen of regelmatige wijzigingen, wordt de prijs in overleg bepaald.

Hoe moet je de tekst aanleveren?
De beste manier is om de tekst in een Word document naar mij te sturen. Je kunt de tekst mailen naar numydesigns@gmail.com. Zorg dat jouw tekst aansluit bij de koppen en de informatie zoals in het sjabloon is aangegeven. De kopjes in het sjabloon komen overeen met CV’s die voldoen aan de ‘ongeschreven regels’ van de huidige arbeidsmarkt.
De inhoud van je CV is jouw verantwoordelijkheid. Zorg er dus voor dat zowel de inhoud als de tekst correct en foutloos is.

Ik help je graag met het vinden van jouw droombaan!

You may also like

Back to Top